relatiebegeleiding

Over relatiebegeleiding

Een relatie is een bijzondere en rijke plek, waar je hart kan openen in verbinding met een belangrijke ander. Terwijl verbinding gegeven is, verlangen we er ook naar als de sociale wezens die we door en door zijn. En komen juist in een liefdesrelatie, de meeste intieme verbinding, vaak al onze neuroses voluit aan het licht. Hoe kunnen wij leren om een partner te zijn in een moderne relatie? Hoe vorm je een inspirerende, intieme relatie?

In de begeleiding ontdek je welke waarden voor jou en jouw belangrijke ander belangrijk zijn om op één te zetten in je relatie en hoe je dat in de praktijk kan doen. Hoe kan je elkaar blijvend ontmoeten in de open ruimte van verbinding en tegelijkertijd je eigenheid leven? Hoe leer je op een volwassen manier afhankelijk te zijn en je behoeften te communiceren? 

Om zicht te krijgen op wat er allemaal gaande is in de partner-relatie is heelheid, onze non-duale aard, het vertrekpunt. Hier ben je ten diepste thuis. De realisatie van heelheid werkt onttoverend. Het maakt ons werk doorsnijdend, snel en brengt veel humor en intimiteit met zich mee. Bovenal is het diep respectvol naar wie je zelf in wezen bent, en wie de ander in wezen is. Al vrij, al verbonden. Je bent het Grote Hart dat alles kent en omvat. Dit is de ultieme vrijheid en ultieme liefde. Van hieruit scheppen we een onderzoeksruimte om dit in relatie tot zijn recht te laten komen.

Voor wie

Voor iedereen die een inspirerende, intieme liefdesrelatie wil vormen

Relatiebegeleiding vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie is passend wanneer je vanuit heelheid je relatie wilt verdiepen, intimiteit wilt vergroeten of problemen aan wilt kijken.

Relatiebegeleiding

Werkwijze

Wanneer je graag in relatiebegeleiding wilt, kun je je via het onderstaande formulier aanmelden. Ik neem dan snel contact met je op om jou en je belangrijke ander uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kun je kijken of de visie en ik je passen en ontdekken of je graag een traject aan wilt gaan bij mij.

Een traject start met een intakegesprek gevolgd door een blok van vijf sessies. Voor de intake ontvangen jullie beide een vragenlijst. Na elk blok evalueren we met elkaar en kijken we wat de passende vervolgstap is. 

Meditatie is een vast onderdeel van de begeleiding om de geest werkbaar te maken, en vraag ik je om thuis te mediteren. Indien je geen ervaring hebt met meditatie, dan krijg je daarvoor oefeningen mee.

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
maandag t/m vrijdag 

Locatie
Mr. Broerensingel 25, Rosmalen

Leraar
Natalja van de Louw

Tarieven

Particulier
€129,-  

Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
€64,50 

Deze kosten zijn vrijgesteld van btw

 

Overige informatie

Een zitting duurt 1,5 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Op deze begeleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

“Of je het nu wilt of niet, je bent altijd in relatie.”

Hans knibbe

Meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je contact opnemen voor meer informatie.